SZULÁK ANDREA

EmeRton és Máté Péter-díjas énekesnő
élő zenekaros koncertje

AGRIA NYÁRI JÁTÉKOK – EGRI VÁR

SZULÁK ANDREA ÉLŐ ZENEKAROS KONCERTJE AZ AGRIA NYÁRI JÁTÉKOKON, AZ EGRI VÁRBAN

Szulák Andrea az elmúlt évtizedekben számos sikeres musicalben és operettben játszott, mint például a Hegedűs a háztetőn, Lili bárónő, Nine, Koldusopera, Menopausa, Chicago, Carmen. Énekesnőként pedig egy igazi jazz énekesnő, aki a legnagyobbak mintájára szórakoztatja közönségét.

Nemcsak a színpadon van otthon, hanem a televíziózásban is, ahol az elmúlt években számos népszerű műsort vezetett, ès zsűrizett, mint például Activity, Szulák Show, Nagy Duett, az Ének Iskolája, Nyugi Köztünk Marad, ahol mindenkit magával ragadott az energiájával és humorával.

De, Szulák Andrea nemcsak művészként ragyog, hanem motivációs előadóként is több ezer embernek segített már azzal, hogy bátorítja őket az álmaik megvalósítására.

Szulák Andrea tehát nemcsak egy fantasztikus előadóművész, hanem egy igazi személyiség is, aki szeretné, hogy közönsége boldog és motivált legyen.

Július 14-én este mindenkit garantáltan elvarázsol a legismertebb Cserháti Zsuzsa, Máté Péter dalokkal, valamint természetesen azok a közismert örökzöld magyar slágerek, amelyek az elmúlt 30 évben végig kísérték az életét mind elhangzanak. Pop dallamok, musical részletek és feldolgozások színesítik a műsort a kiváló Gonda Music Band kíséretével.

 

Jegyek már online kaphatók a jegy.hu oldalán, valamint a Tourinform irodájában.

 

Az előadás esőnapja 2024. július 15.

 

Megosztás:

A RaM-ArT Színház előadásai
az Agria Nyári Játékokon az Egri Várban!

Szulák Andrea
élő zenekaros koncertje

2024. július 14. (vasárnap) 21:00
Esőnap: július 15. (hétfő) 21:00

L’art Pour L’art Légitársaság

2024. július 21. (vasárnap) 21:00
Esőnap: július 22. (hétfő) 21:00

Jegyek vásárolhatók a Tourinform Irodában és jegy.hu oldalán.