RaM-ArT Színház

A Főváros XIII. kerületében 12 éve működő Radnóti Miklós Művelődési Központ színházi szárnya, 2023 márciusától RaM-ArT Színház néven újra várja közönségét.

A RaM-ArT Színház egy olyan befogadó színház, ahol a néző egyetlen rendezőelv – a minőség – mentén megtalálja a budapesti és vidéki színházak, a táncművészet, komoly és könnyűzenei koncertek, művészeti projektek legjobb előadásait, valamint gyermekeknek szóló, igazi élményt nyújtó produkciókat is. 

A befogadó színház programjában törekszik a műfaji nyitottságra, sokszínűségre, amelyek közül több előadás csak itt lesz majd látható Budapesten.

A multifunkcionális rendezvénytérben, a hidraulikus mozgatású nézőtérnek köszönhetően, lehetőség nyílik a 620 fős nézőtér előtt bemutatásra kerülő saját, és befogadott kulturális produktumok színpadra állításán túl, körasztalos gálavacsora, zártkörű céges rendezvény lebonyolítására is.

Célunk, hogy a mai rohanó, és rengeteg nehézséggel tarkított világunkban, a RaM-ArT Színházba látogató vendégeink két felvonás erejéig félre tudják tenni napi gondjaikat, és egyszerűen csak érezzék jól magukat.

A mélygarázsban, és a rengeteg felszíni parkolási lehetőségnek köszönhetően, a hozzánk érkezőknek nem kell küzdeni a belvárosra jellemző parkolási gondokkal. Az épületben található VakVarjú Étteremben az előadás előtt, vagy után is van lehetőség elfogyasztani egy remek vacsorát, majd nézőink a légkondicionált épületünkben, a megszokott színházi székeknél nagyobb, kényelmesebb zsöllyékben élvezhetik a kiválasztott programot.

Ez az, amit a RaM-Art Színház kínál!

Legyen Ön is vendégünk előadásainkon!

Vezetőség

Lomre János

Alapító

Ipsum Calcedonia

Menedzser

Lorem ipsum

Marketinges

Donec scelerisque enim non dictum aliquet edec nunc.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam eaque ipsa quae abillo inventore veritatis et quasi beatae vitae dicta sunt explicabo. Donec scelerisque enim non dictum aliquet edec nunc. Totam rem aperiam eaque ipsa quae abillo inventore veritatis beatae.