RaM-ArT Színház

A Főváros XIII. kerületében 12 éve működő Radnóti Miklós Művelődési Központ színházi szárnya, 2023 márciusától RaM-ArT Színház néven újra várja közönségét.

A RaM-ArT Színház egy olyan befogadó színház, ahol a néző egyetlen rendezőelv – a minőség – mentén megtalálja a budapesti és vidéki színházak, a táncművészet, komoly és könnyűzenei koncertek, művészeti projektek legjobb előadásait, valamint gyermekeknek szóló, igazi élményt nyújtó produkciókat is. 

A befogadó színház programjában törekszik a műfaji nyitottságra, sokszínűségre, amelyek közül több előadás csak itt lesz majd látható Budapesten.

A multifunkcionális rendezvénytérben, a hidraulikus mozgatású nézőtérnek köszönhetően, lehetőség nyílik a 620 fős nézőtér előtt bemutatásra kerülő saját, és befogadott kulturális produktumok színpadra állításán túl, körasztalos gálavacsora, zártkörű céges rendezvény lebonyolítására is.

Az épületben található VakVarjú Étteremben az előadás előtt, vagy után is van lehetőség elfogyasztani egy remek vacsorát, majd nézőink a légkondicionált épületünkben, a megszokott színházi székeknél nagyobb, kényelmesebb zsöllyékben élvezhetik a kiválasztott programot.

Legyen Ön is vendégünk előadásainkon! 

ramart_szinhaz_logo_2023-03-01-01

NÁDASDI CSABA
igazgató

SZALAY TAMÁS
művészeti vezető

GŐCZE BALÁZS
operatív vezető