THE GOLDEN VOICES OF GOSPEL
– szuperkoncert a gospel aranyhangjaival –

THE GOLDEN VOICES OF GOSPEL –  hangszeres énekegyüttes

 “OH HAPPY DAY”, ” HALLELUJAH “

 Dwight Robson afro-amerikai  baptista tiszteletes zenekara,  a The Golden Voices of Gospel  csapat összes tagja az USA-ból repül Európába, ahol már sok éve rendszeresen  koncertezik.

 Dwight Robson zenekara általában 11 – 12 tagú- hangszeres énekegyüttes, amelynek afro-amerikai tagjai remek zenészek és valamennyien kitűnő, szólisták, hangjuk, énektudásuk is tökéletes.

 A ” The Golden Voices of Gospel”  profi együttessel szívesen dolgoznak /-tak/  együtt olyan világsztárok is mint Michael JacksonMariah Carey,stb.

A gospel szó evangéliumot, jó hírt, örömhírt jelent. Az evangéliumon alapuló amerikai vallásos dalokból, az afroamerikaiak szabadságvágyának, boldogságának dalba öntött imádságaiból, a spirituálékból fejlődött ki, de annál élénkebb lüktetésű, ritmizáltabb.

A mai popzene meghatározó előadói (Michael Jackson, Tina Turner, Stevie Wonder, Whitney Houston, Beyoncé stb.) is sokat merítettek e stílus hagyományaiból

 Az afro-amerikai The Golden Voices of Gospel együttes autentikus előadásmódja mindenütt a világon garantálja a vitathatatlan minőséget és sikert.

blank