BOLYKI BALÁZS DUPLA ÚJÉVI NAGYKONCERTJE

Január 1-én ismét két alkalommal élvezhetik a nézők a neves előadóművész Bolyki Balázs és kórusának újévi koncertjét.

A műsorban a jól ismert örökzöld soul & gospel klasszikusok mellett, olyan dalok is felcsendülnek, mint az „Oh, happy day”, a „Changed the world” vagy Leonard Cohan világslágere a „Halleluja”. Természetesen az elmaradhatatlan magyar nyelvű dalok valamint Bolyki Balázs nagysikerű saját szerzeményei is színesítik a műsort.

A Prima díjas énekes születése óta énekel. Kezdetben testvéreivel, mint Bolyki Brothers járták be a világot, majd 2011-től saját alapítású formációját, a Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel Kórust ismerhették meg a nézők.
Dalszerzőként, szövegíróként és hangszerelőként is számos hazai, és külföldi lemezen közreműködött már, és több esetben kapott munkája elismeréseként arany, illetve platina lemezt. Olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint a világhírű gitárművész Al Di Meola, vagy a Holmes Brothers – akik több alkalommal voltak az év blues együttese az USA-ban.

Bolyki Balázs a saját maga alapított kórusa által egy professzionális énektudással nem rendelkező, de profi hozzáállással bíró jelentkezőkből olyan keresztény értékeket képviselő zenei formációt hozott létre, mellyel mostanra már szakmailag is nemzetközi színvonalú produkciót élvezhetnek a nézők.

A csapat az elmúlt 10 évben többször is bizonyította, hogy  hittel, bizakodva tekintenek a jövőbe. A gospel igazi üzenetén keresztül bármilyen körülmény ellenére is reménnyel telve hisznek abban, hogy lehetséges szeretettel, bizakodva élni.

A 2024. január 1-i nagyszabású dupla koncerten Bolyki Balázs és a 25 fős Bolyki Soul & Gospel Kórus mellett a művész négy fiából álló B4 együttessel egészül ki a formáció.
Vendég: Szinetár Dóra Jászai Mari-díjas magyar színésznő, énekesnő

A műsor garantáltan varázslatos újévi koncertélményt ígér minden érdeklődő számára. 

Megosztás: