120 PERC A FÖLD KÖRÜL
– operett gála két részben –

A MONARCHIA OPERETT ELŐADÁSA

Zenés utazás Kálmán Imre, az operettkirály dallamaival
– Budapest, Bécs, Párizs, Chicago, Bombay, Moszkva, Kolozsvár

 

A Monarchia Operett gálaestje egy zenés utazásra invitálja nézőit. Kálmán Imre, a világ egyik legismertebb magyarjának hihetetlen életművéből válogattuk előadásunk magyaros, franciás, oroszos, amerikai és indiai hangulatot árasztó elemeit.

Részletek csendülnek fel a „Csárdáskirálynő, a „Marica grófnő”, a „Bajadér”, a „Cirkuszhercegnő”, a „Chicagói hercegnő”, a „Zsuzsi kisasszony”, a „Montmartréi ibolya” a „Cigányprímás”, az „Ördöglovas” és a Hollandi menyecske c. operettekből

Felhangzanak a jól ismert számok, a „Jaj cica” a „Te rongyos élet” a „Hej, cigány”, valamint a szintén elbűvölő, de kevésbé ismert dalok, mint a „Szép Chicago” a „Shopping tercett”, vagy a „Dzsaipur csodakertje”.

Humorral, vidámsággal, szerelemmel, romantikával fűszerezve, változó helyszínekhez illő, egyedülálló, pompás színes jelmezvilággal, látványképpel várja látogatóit a Monarchia Operett.

Időtartam: 2 x 60 perc

 

Szereplők:

 Árvai Dániel, Denk Viktória, Kollár Péter Erik, Frankó Tünde – Jászai-díjas, érdemes művész, Gats Éva/ Haraszti Elvira és Kádár Szabolcs János

a Monarchia Operett tánckara és zenekara

 

Zenei vezető/Karmester: Kéménczy Antal

Díszlet: Rákay Tamás                               

Jelmez: Kollár Péter Erik

Rendező: Kerényi Miklós Gábor – Kossuth-díjas, kiváló művész


Megosztás: